1 Nisan 2012 Pazar

HELLİM PEYNİRİ KIZARTMASI

    Kahvaltıda daha önce tariflerini verdiğim patates buğulaması ve hamursuz ekmekle çok güzel giden bir lezzet olan hellim peyniri kızartmasının tarifi.Basit ama lezzetli bir kahvaltılık.
Nefis kızarmış Hellim Peynirleri

MALZEMELER:
  • 1 paket hellim peyniri
  • Sızma zeytnyağı
YAPILIŞI:
  1. Hellim peyniri paketten çıkarıldıktan sonra yıkanır, kağıt havlu ile kurulanır.
  2. Peynirler dilimlenir.
  3. Isıtılmış zeytin yağında önlü-arkalı kızartılır.Afiyetle yenir. Afiyet , bal , şeker olsun!!!

HAMURSUZ EKMEK-KIZARMIŞ HELLİM PEYNİRLERİ

2 yorum:

  1. oh maşallah ! ben yokken pastalar,kekler,yemekler yapılmış ve bensiz yenilmiş.. gelince bunların acısı çıkacak anneemmmm :) ha bu arada Fatma da çok beğendi yemeklerini ellerine sağlık diyor :)

    YanıtlaSil
  2. Sen bir gel icabına bakarız.Cankuşum benim,sen ne istersen onu yaparım.
    Fatma'ya da teşekkürlerimi ilet.

    YanıtlaSil

Arama